Δεν είναι λίγες οι φορές που την ώρα που έρχεται ένας επισκέπτης στη ρεσεψιόν σας για check-in, εσείς να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να κάνετε κάποια άλλη εργασία.

Έτσι ο πελάτης θα πρέπει να περιμένει ή για να τον εξυπηρετήσετε θα εισάγετε τα στοιχεία του γρήγορα και πιθανώς λανθασμένα.

Hotelist check-in spot

Το check-in spot του Hotelist είναι ένα plugin το οποίο έρχεται να δώσει τη λύση στα παραπάνω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συλλέγετε τα στοιχεία των επισκεπτών σας εύκολα και γρήγορα, να μειώσετε τις πιθανότητες λάθους καθώς και να προβάλλετε διαφημιστικό ή άλλο περιεχόμενο στους πελάτες σας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε τα εξής:

- Προεπισκόπιση της κράτησης του πελάτη από τον ίδιο, και εισαγωγή/διόρθωση των στοιχείων του (αν υπάρχει ήδη στο σύστημα)

- Εισαγωγή νέου πελάτη (αν δεν υπάρχει)

Greek

Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους, με 1.7 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες  μηνιαίως (statista.com) και με το 20% αυτών να έχει πραγματοποιήσει αγορά λόγω αυτού, το Facebook πέρα από βασιλιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί και τον δημοφιλέστερο διαδικτυακό χώρο παρουσίασης των επιχειρήσεων. Όλοι χρησιμοποιούν τα social media και οι ταξιδιώτες σας πλέον αξιολογούν το κατάλυμα σας μέσω αυτών.

 

Greek

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τους millennials (την γενιά των 20-30) και τις εκάστοτε προτιμήσεις  τους, λίγοι δίνουν σημασία στην "ξεχασμένη" γενιά των baby boomers (55+), κι ενώ οι νέοι αποτελούν έναν εύκολο στόχο διαφήμισης αφού επηρεάζονται κυρίως από το διαδίκτυο,που είναι σαφώς πιο οικονομικό μέσο, δεν αποτελούν ταυτόχρονα και την  πιο κερδοφόρα επένδυση της τουριστικής βιομηχανίας. Μπορεί λοιπόν τα ξενοδοχεία να ξοδεύουν πολύ λιγότερα για να πλησιάσουν τους νέους αλλά εισπράττουν και πολύ λιγότερα, μιας και μιλάμε για μια γενιά που δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να κάνει ακριβές διακοπές. Ποια ομάδα ταξιδιωτών όμως μπορεί να κάνει αυτές τις διακοπές σήμερα;

Greek
Εγγραφή

Δοκιμάστε το δωρεάν

ενεργοποιήστε τώρα χωρίς χρέωση τη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για 14 ημέρες.